Pieter van Foreest doet weer mee met Week van Zorg en Welzijn

Geplaatst op: 12 Februari 2019

Ieder jaar vindt de Nationale week van Week van Zorg en Welzijn plaats. Een week waarin een kijkje kan worden genomen in allerlei zorg- en welzijnsorganisaties door het hele land. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fanatisch werk er in de zorg- en welzijnssector wordt gedaan. Daarnaast wordt het imago van de sector zorg en welzijn verbeterd en worden mensen gemotiveerd om te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector. Ook Pieter van Foreest laat deze gelegenheid niet voorbij gaan en doet weer mee.

Neem een kijkje in de locatie
De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Veel locaties en teams van Pieter van Foreest doen dit jaar mee en zetten de deuren open. Tijdens deze week worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor cliënten, familie, mantelzorgers, collega’s, vrijwilligers en andere geïnteresseerden.  Een lezing, spreekuren, inloopochtenden zijn slechts enkele voorbeelden van de vele activiteiten die dit jaar georganiseerd worden.

Benieuwd naar het programma?
In onderstaand overzicht kunt u alle details per activiteit terugvinden. Of klik hier om naar de agenda te gaan. Kies bij activiteit voor Week van Zorg en Welzijn en u ziet alle activiteiten op een rij. Houd ook onze website in de gaten voor de laatste update van de activiteiten.

We zien u graag tijdens de Week van Zorg en Welzijn.

Tot dan!