Pieter van Foreest organiseert groots wervingsevenement

Geplaatst op: 4 Februari 2020

Tijdens de Ontdekdezorgweek organiseert Pieter van Foreest op vrijdag 20 maart 2020 van 16.00 tot 19.30 uur een groots wervingsevenement in De Bieslandhof speciaal voor (bijna) gediplomeerde Verzorgenden IG en Verpleegkundigen. Kennismaken, inspirerende sprekers en een optreden van Tommie in de Zorg maken het een uniek evenement in zijn soort.  

Kennismaken en netwerken

Is de ouderenzorg iets voor mij? Wil ik intramuraal of extramuraal of beide werken? Vragen die je wellicht tegenhouden om direct te solliciteren op een vacature. Daarom biedt deze avond volop mogelijkheid om vrijblijvend in gesprek te gaan met collega’s binnen Pieter van Foreest. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je ze al je vragen stellen, kennismaken en wellicht vervolgafspraken plannen.   

Inspirerende sprekers

Naast het netwerken en kennismaken bieden we ook een aantal inspirerende sprekers over onderwerpen die verzorgenden en verpleegkundigen nauw aan het hart liggen zoals persoonsgericht werken en mensgerichte zorg. Een aantal collega’s vertelt over hoe hun carrière verloopt en als kers op de taart geeft Tommie in de Zorg een inspirerend lezing vol humor en herkenning.

Tommie in de Zorg

‘Ik ga toch geen mensen wassen?’ zei Tommie Niessen toen zijn moeder hem voorstelde om een tijdje in de zorg te gaan werken nadat hij met school was gestopt. Maar na een jaar ICT en een jaar marketing werd het tijd voor een nieuwe wending. Tommie ging de opleiding tot verzorgende volgen en meteen voelde het goed. Sinds zijn opleiding verpleegkunde werkt Tommie als zzp’er in de wijkzorg en in een hospice. En het heeft hem veel gebracht. Om zijn werk positiever onder de aandacht te brengen begon Tommie blogs te schrijven onder de titel ‘Tommie in de zorg’. Hij wilde laten zien hoe mooi het vak is én hoe moeilijk het soms kan zijn. Binnen no time had hij meer dan tienduizend volgers.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij (bijna) gediplomeerd Verzorgende IG of Verpleegkundige, denk je na over een nieuwe uitdaging en lijkt dit wervingsevenement jou wel iets? Meld je dan snel aan via www.pietervanforeest.nl/wervingsevenement