Rondje Delft met wethouder Karin Schrederhof

Geplaatst op: 26 Maart 2019

De Delftse wethouder Karin Schrederhof en onze bestuurder Diny de Bresser zijn woensdag 13 maart op de fiets gestapt om een bezoek te brengen aan diverse locaties van Pieter van Foreest. Het weer was er niet naar, maar dat mocht de pret niet drukken.

Ze zijn gestart in locatie Lindenhof met een uitgebreide rondleiding en aansluitend een ronde tafel gesprek in het kader van wonen met zorg samen met Andrea Jaszmann, directeur Wonen, Zorg en Behandeling, medewerkers vanuit de locatie, zowel zorg als welzijn en één van de leden van de cliëntenraad van Lindenhof. Vervolgens hebben zij een bezoek aan Ontmoetingscentrum Mozartlaan gebracht, ook hier een rondleiding en vooral veel in gesprek met de bezoekers. De spiksplinternieuwe tovertafel, mogelijk gemaakt door de fondsenwerving van een geweldige vrijwilliger, werd volop uitgeprobeerd. Trots op de vrijwilliger en dankbaar voor de gezelligheid in de huiskamers ging de route richting Vorrinkplein naar locatie Delfshove.

Een bezoek aan Delfshove met een ronde tafel gesprek in het kader van zo lang mogelijk thuiswonen, mocht natuurlijk niet ontbreken. Jeanette van Laarhoven, directeur Thuis, was hier samen met medewerkers uit de divisie thuis. Eén van onze casemanagers en wijkverpleegkundigen en ook onze thuiszorgmanager en Pieters Kamerhuis en eerstelijnsverblijf zijn uiteraard aan bod gekomen. 

Een waardevol bezoek en het leuke is....de vervolg afspraken zijn ter plekke gemaakt. De wethouder komt zeker snel weer eens terug.