Vogelvolière Sonnevanck officieel geopend

Geplaatst op: 18 Maart 2019

Op zaterdag 16 maart, tijdens een gezellige middag is de splinternieuwe vogelvolière in de tuin bij Sonnevanck geopend. De volière is geplaatst door Vogelvereniging Westland en mede mogelijk gemaakt door het Klein Breteler Fonds. De heer Jan van Wingerden, Voorzitter van de Vogelvereniging Westland overhandigde officieel de sleutel van de volière aan de heer van Santen de Hoog, een bewoners van Sonnevanck. 

In de prachtige volière hebben inmiddels diverse soorten vogels hun intrek genomen. In het voorjaar zullen ook andere soorten hun intrek nemen. De volière bevindt zich in de tuin bij het terras, zodat de bewoners dagelijks kunnen genieten van de vogels. Met de overhandiging van de sleutel aan één van de bewoners door Vogelvereniging Westland is de opening een feit en kan het genieten voor de bewoners van Sonnevanck beginnen.

De overhandiging vond plaats tijdens een gezellige middag die o.a. door vrijwilligers via NL DOET is mogelijk gemaakt. Er is genoten van drankjes, hapjes, muziek en zang. De bewoners zongen uit volle borst mee: 'Vogeltje wat zing je vroeg....'