Maaltijdservice aan huis

Boodschappen doen, bereiden en koken is soms een hele klus. Niet iedereen kan het opbrengen om iedere dag een warme maaltijd te bereiden. Daarom kiezen veel mensen voor een maaltijdservice aan huis. De maaltijdservice van Pieter van Foreest in samenwerking met Apetito is er voor mensen die niet meer willen of kunnen koken. De maaltijdservice kan een tijdelijke oplossing zijn bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Of het kan blijvend een zorg minder zijn, als u om gezondheidsredenen niet meer zelf kunt koken.
 

Maaltijden & bestellen

U kunt bij Apetito kiezen uit een assortiment van ruim 130 vriesverse maaltijden, diverse soepen en desserts. Ook voor dieetvormen en speciale voedingsgewoonten, zoals natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerd heeft Apetito de oplossing in huis. Een bestelling bestaat uit minimaal 7 vriesverse maaltijden. Apetito werkt niet met een abonnementsvorm. Er is dus geen verplichting. U kunt op ieder moment de maaltijdservice stoppen, indien u dit wenselijk vindt.

Levering

Uw maaltijden worden wekelijks, op donderdag, geleverd worden door een vaste servicechauffeur van Apetito. Deze chauffeur komt de maaltijden iedere week rond hetzelfde tijdstip bezorgen.

Meer informatie en aanmelding

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie of zich aanmelden? Klik hier voor meer informatie over de maaltijdservice.