Tijdens het verblijf op afdeling Revalidatie en Herstel kunt u gebruik maken van de faciliteiten die het Reinier de Graaf Gasthuis biedt. Kijk voor deze faciliteiten en voorzieningen op de website www.reinierdegraaf.nl of klik hier. Hieronder de belangrijkste faciliteiten.  

Restaurant en winkel

In de centrale hal van de locatie Delft vindt u een mooie espressobar-winkel en een Brasserie met wisselende menukaart en bediening aan tafel. U kunt hier samen met uw bezoek genieten van een kopje koffie of gezellig een hapje eten. De espressobar-winkel is op werkdagen van 7.30 tot 20.00 uur geopend en in het weekend van 10.00 tot 20.00 uur. De Brasserie is op werkdagen van 10.00 tot 20.00 uur geopend en in het weekend van 12.00 tot 20.00 uur.

Parkeren

Bij Reinier de Graaf Gasthuis Delft geldt betaald parkeren. Indien u binnen 15 minuten het parkeerterrein op- en afrijdt, hoeft u uitsluitend uw parkeerkaart bij de slagboom in te voeren. Blijft u langer, dan gelden onderstaande parkeertarieven. Op de locatie Reinier de Graaf Gasthuis in Delft vindt u de parkeerautomaten aan de voorzijde van het oude B-gebouw. Als u bij uw vertrek naar uw auto loopt, rekent u eerst bij deze automaten af.