Zo lang mogelijk thuis

Bij Pieter van Foreest vinden we dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn en het leven leiden dat u zelf wilt. Wij geloven dat u deze kwaliteit van leven het beste vindt in uw vertrouwde, veilige omgeving: thuis. Gelukkig zijn, zoals u daar zelf of samen naar streeft. Ook als u hulp en/of ondersteuning nodig heeft. Thuis is de plek waar de zorg niet de regie overneemt, maar waar de zorg in dienst staat van de kleine geluksmomentjes.

Samen mogelijkheden bekijken

Wij snappen dat dit voor iedereen anders is. Onze mensen zijn bevlogen en willen in alles boven verwachting presteren. De gewone dingen, ongewoon goed doen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten thuis tevreden zijn. Elk moment vraagt andere zorg of aandacht. Iedereen heeft hierin zijn eigen specialisme, met altijd hetzelfde doel. Wij gaan samen met u op zoek naar de best mogelijke oplossing.

Deskundige en gemotiveerde medewerkers zetten zich dagelijks in om uw leven gemakkelijker en comfortabeler te maken, juist op momenten dat u dat nodig heeft. Op deze manier zorgen wij er samen met u voor dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Wij doen er alles aan om dat voor elkaar te krijgen!