Heerlijk smullen tijdens Nationale Pannenkoekendag

Geplaatst op: 17 Maart 2023

Vrijdag 17 maart was het Nationale Pannenkoekendag. Een dag die de collega’s en vrijwilligers natuurlijk niet zomaar voorbij konden laten gaan. Op diverse locaties konden de bewoners genieten van heerlijke versgebakken pannenkoeken.

Triangel
Zo’n 20 bewoners van Triangel waren uitgenodigd door de Julianaschool om pannenkoeken te komen eten. De leerlingen van groep 8 zijn om 08.00 al begonnen met bakken om iedereen rond lunchtijd te kunnen voorzien van heerlijke pannenkoeken. 'Jong ontmoet oud' is altijd een positieve ervaring. Iedereen heeft genoten van het contact met de kinderen!

De Opmaat
Ook bij De Opmaat bestond de lunch uit pannenkoeken vandaag. De bewoners mochten allemaal iemand uitnodiging om mee te lunchen. Het was een groot succes en het was een feestje voor iedereen!

Stefanna, Akkerleven en De Terwebloem
In Stefanna, Akkerleven en De Terwebloem zijn vrijwilligers en collega’s ook aan de bak gegaan om te zorgen voor pannenkoeken. Op elke afdeling in elke huiskamer hing de lucht van heerlijke versgebakken pannenkoeken. De bewoners konden genieten van allerlei smaken, zoals gewone pannenkoeken, maar ook met spek, appel en kaas!