Koffie Kletskop in Delft: Elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over kunst & cultuur

Geplaatst op: 22 Juli 2022

Het beoefenen van kunst en cultuur draagt bij aan een goed gevoel. Door actief met kunst en cultuur bezig te zijn wordt uw innerlijk gevoelsleven aangesproken en uw verbeeldingskracht gestimuleerd. Dat geldt voor allerlei vormen van kunst en cultuur.

Koffie Kletskop
Koffie Kletskop is een gezellige bijeenkomst voor ouderen (55+) waar elkaar ontmoeten voorop staat. Samen gaan we onder het genot van een kopje koffie/thee en uiteraard een kletskop in gesprek over tal van onderwerpen die te maken hebben met kunst en cultuur en leggen we meteen de link met uw Positieve Gezondheid. Het leuke is dat er vaak ook andere contacten ontstaan doordat er gedeelde passies worden gedeeld. Eerder hebben er al Koffie Kletskoppen plaatsgevonden die een groot succes waren en waar iedereen met veel plezier op terugkijkt.

Waar en wanneer?
Koffie Kletskop in Delft vindt plaats op:

Die Buytenweye
Datum: Vrijdag 30 september 2022
Tijdstip: 14.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.45 uur)
Locatie: Die Buytenweye, Chopinlaan 9 in Delft

 Aanmelden kan via:

Lindenhof
Datum: Vrijdag 14 oktober 2022
Tijdstip: 14.30 - 16.00 uur (inloop vanaf 14.15 uur)
Locatie: Lindenhof, Cort van der Lindenstraat 245 in Delft

 Aanmelden kan via:

Sluit u ook gezellig aan?
We vinden het leuk als u ook aansluit en samen met ons in gesprek gaat. U hoeft geen kennis te hebben van kunst en cultuur. Het gaat vooral om elkaar ontmoeten en samenzijn. Neem gerust iemand mee, zoals uw buurvrouw, vriend(in) of partner. De toegang is gratis.

Graag tot 30 september of 14 oktober a.s.!

Kunstzinnig Pieter
Kunst creëert datgene wat met woorden niet (meer) altijd te vatten is. Door verbeeldingskracht te stimuleren wordt het zelfbewustzijn van ouderen versterkt en ervaren zij nieuwe impulsen. Met deze achterliggende gedachte en om dit op regelmatige basis te organiseren is Kunstzinnig Pieter gestart. Een mooi kunstprogramma waar we bijzonder trots op zijn. Voor het programma Kunstzinnig Pieter werkt Pieter van Foreest samen met BES&CULTUUR en is mede mogelijk gemaakt door het Lang Leven Kunst Fonds en ‘Samen cultuur maken’ van Fonds Cultuurparticipatie.