Nieuwe elektrische duofiets voor Ontmoetingscentrum Vermeertoren

Geplaatst op: 23 Februari 2023

Op woensdag 22 februari was een feestelijk samenzijn met een ieder die bij heeft gedragen aan de nieuwe elektrische duofiets van Ontmoetingscentrum Vermeertoren. Onder het genot van een hapje en een drankje werden alle donateurs nogmaals hartelijk bedankt voor hun giften die het aanschaffen van de nieuwe duofiets mogelijk hebben gemaakt. Vervolgens was het tijd voor het officiële moment: het doorknippen van het lint. Deze eer kwam toe aan vaste fietsvrijwilligers Aad en Joep.

Elektrische duofiets
Ontmoetingscentrum Vermeertoren had de wens voor een nieuwe elektrische duofiets en de collega’s besloten hiervoor een crowdfunding te starten. Met de elektrisch aangedreven fiets kunnen mensen die minder mobiel zijn samen met een begeleider leuke fietstochtjes maken. Binnen een maand was het benodigde bedrag al bij elkaar en kon de fiets besteld worden. Er is de afgelopen tijd al volop gebruik gemaakt van de fiets. Dankzij de vrijwilligers kan er elke dag gefietst worden en zien de collega’s van het ontmoetingscentrum de bezoekers glunderen en genieten van de tochtjes.

“De bezoekers genieten er enorm van en stralen als ze terugkomen van een tochtje op de duofiets, en daar doen we het voor!”

Bedankt
Ontmoetingscentrum Vermeertoren wil uit naam van alle bezoekers een ieder die gedoneerd heeft heel hartelijk bedanken. Speciale dank gaat uit naar Jongbloed Financieel Dienstverlener, Vegro, Leo Moll, Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, Lions Club Delft en Gemeente Delft voor hun gulle giften.