PREZO Keurmerk voor Ontmoetingscentrum Dock van Delft en afdeling Delftsbruin Bieslandhof

Geplaatst op: 30 Mei 2023

Auditoren Perspekt langs bij Ontmoetingscentrum Dock van Delft en afdeling Delftsbruin

Na een periode van hard werken was het afgelopen maandag dan zover, de externe auditoren van Perspekt kwamen op bezoek bij Ontmoetingscentrum Dock van Delft en afdeling Delftsbruin van De Bieslandhof. Uiteraard kwamen zij niet voor een kopje koffie, maar kwamen zij toetsen of beide locaties voldoen aan de waarden en prestaties van het PREZO Keurmerk 'Dementie op jonge leeftijd’.  

 

De auditoren kijken naar de geleverde prestatie aan cliënten door onze medewerkers, organisatie in de praktijk en toetst of deze bijdragen aan de ervaringen van onze bewoners en bezoekers met dementie op jonge leeftijd. Er is sprake van dementie op jonge leeftijd als de dementie zich openbaart op vóór iemand 65 is.

 

Auditoren onder de indruk

Na een zeer intensieve dag was daar dan de terugkoppeling van de auditdag. Iedereen was blij verrast: OC Dock van Delft en Delftsbruin worden voorgedragen voor een positief advies voor het verkrijgen van het keurmerk dementie op jonge leeftijd. De medewerkers leveren een zeer persoongerichte ondersteuning en behandelen de bewoners en bezoekers gelijkwaardig, aldus de auditoren. De auditoren gaven aan mooie voorbeelden hebben gezien en gehoord te hebben en gaven aan onder de indruk te zijn. Uiteraard zijn we er nog niet het fundament staat er, maar deze kan nog steviger, we zijn ambitieus, maar aan de borging moet nog gewerkt worden. Dit laatste is geen verrassing voor onze medewerkers en is herkenbaar.

 

Gefeliciteerd!

Iedereen die bijdraagt aan de ondersteuning van de bewoners van Delfsbruin en bezoekers van Ontmoetingscentrum Dock van Delft gefeliciteerd met dit mooi resultaat.