Thuiszorg én Verpleeghuiszorg Pieter van Foreest in Top 10 ZorgkaartNederland 2022!

Geplaatst op: 6 December 2022

Tijdens het evenement van Patiëntenfederatie Nederland is vanmiddag 6 december officieel bekend gemaakt dat zowel de Thuiszorg (bij ZorgkaartNederland valt dit onder het organisatietype Wijkverpleging) als de Verpleeghuiszorg van Pieter van Foreest tot de 10 best gewaardeerde Wijkverpleging - en Verpleeghuiszorgorganisaties in Nederland op ZorgkaartNederland behoort.

Traditiegetrouw maakt ZorgkaartNederland op de eerste dinsdag van december de beste gewaardeerde zorginstellingen per zorgsector bekend. Deze populaire zorginstellingen zijn te vinden in maar liefst tien van de twaalf Nederlandse provincies. Aan de hand van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november 2022 heeft de website van ZorgkaartNederland ook dit jaar uitgerekend welke zorginstellingen er het beste gewaardeerd werden door hun patiënten en cliënten.

Top 10 2022 Verpleeghuizen en Wijkverpleging
De Wijkverpleging heeft voor de derde keer een plek in de Top 10 2022 ZorgkaartNederland weten te bemachtigen. Daarnaast zijn we enorm trots dat ook onze Verpleeghuizen zich wisten te nomineren voor een prachtige plek in de Top 10 ZorgkaartNederland 2022.

Frank Kardolus, manager Thuiszorg: ‘In de reviews zien we dat de mensen blij zijn met de aandacht en de tijd die voor hen genomen wordt. Ik ben er trots op dat onze collega’s zo betrokken zijn. Zij maken voor onze cliënten net dat verschil om thuis te blijven wonen.’

We zijn al enorm trots op al onze collega’s die zich iedere dag met veel enthousiasme en passie inzetten voor al onze cliënten, ongeacht waar ze werken. Hoe fantastisch is het als dit ook gewaardeerd wordt door onze cliënten en zij hun waardering op ZorgkaartNederland delen. Uit de vele mooie waarderingen blijkt dat de cliënten en hun naasten zeer te spreken zijn over de zorg en ondersteuning van Pieter van Foreest.

Wijkverpleging van Pieter van Foreest, inclusief het specialistisch team, casemanagers en het VIG-alarmteam heeft met in totaal 83 waarderingen een gemiddeld cijfer van een 9,3 van de cliënten of hun naasten ontvangen! De Verpleeghuizen hebben eveneens een prachtig gemiddeld cijfer van een 9,2 met in totaal 55 waarderingen. Een geweldige prestatie waar we trots op zijn. Naast het geven van de cijfers wordt ook vaak een toelichting hierop gegeven. Enkele van de vele toelichtingen zijn bijvoorbeeld:

Verpleeghuizen:
‘Wij zijn als familie uiterst tevreden over de goede zorg aan onze moeder gegeven. Zij werd dagelijks geweldig opgevangen in de huiskamer, waar zij dagbesteding kreeg. De persoonlijke aandacht, liefde en zorg was als een warm bad.’

Wijkverpleging:
‘Zeer vriendelijke, kundige en flexibele verpleegkundigen. Komen altijd langs als er nood is, niets dan lof. Was de hele zorg maar zo georganiseerd met dergelijke oprecht geïnteresseerde medewerkers.’

ZorgkaartNederland
ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Met de gedeelde ervaringen op ZorgkaartNederland maken we samen de zorg beter.

We feliciteren onze collega’s met het behalen van de plek in de Top 10 ZorgkaartNederland 2022 en danken iedereen die een waardering heeft geplaatst!